Vermutas Extra Dry Ulrich Marolo 18° 750 ml.
Vermutas Extra Dry Ulrich Marolo. Baltojo vermuto Extra Dry versija, sukurta Pjemonto Cortese vyno pagrindu. Gaivus sausas vermutas, pagamintas lengvai pakoregavus 19 a. receptą. Šiame vermute jaučiamos graikinio riešuto, citrinos, laukinių uogų natos. Puikiai tinka kokteiliams, gaminamiems džino, degtinės ir biterių pagrindu. Taip pat vartojamas grynas su ledu, maišant su džinu, puošiant serbentais ir raudonais vaisiais. Alk. 18%. Talpa 750 ml. Iš saulėtos Italijos, Pjemonto regiono.
Kokteilio receptas:
15ml Vermutas Extra Dry Ulrich Marolo; 15ml Vermutas Rosso Ulrich Marolo; 20ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių; 30ml Džinas The Authentic Rural Gil Gin.
30ml Vermutas Extra Dry Ulrich Marolo; 30ml Likeris Gajardo Bitter Radicale Extra; 30ml Džinas Mazzetti Gin.
60ml Džinas The Authentic Rural Gil Gin; 20ml Vermutas Extra Dry Ulrich Marolo.
30ml Romas Dark World‘s End Spiced; 15ml Amaro Gentile Mazzetti likeris; 2 baro šaukštai Cappelletti Rutaben Elixir Amaro likeris; 15ml Vermutas Extra Dry Ulrich Marolo.
40ml Amaro Santoni likeris; 15ml Likeris Gajardo Bitter Radicale Extra; 25ml Vermutas Extra Dry Ulrich Marolo; 20ml Džinas The Authentic Rural Gil Gin.
30ml Nardini Grappa Riserva 5 anni; 30ml Aperitivo Cappelletti il Specialino likeris; 30ml Vermutas Extra Dry Ulrich Marolo.