NEALKOHOLINIS Adriatico Amaretto Zero 700 ml.

NEALKOHOLINIS Adriatico Amaretto Zero. Unikalus pasiūlymas - tas pats skonis, tik be alkoholio. Apulijoje pagamintas Amaretto likeris iš skrudintų migdolų distiliato, skiesto vandeniu, kad būtų išgautas mažesnis nei 0,5%. alk. tūr. Sudėtyje yra dvigubai mažesnė cukraus koncentracija, lyginant su rinkoje esančiais Amaretto likeriais, žiupsnis Adrijos jūros druskos ir natūralūs aromatai. Amaretto Adriatico Zero pasižymi itin kompleksišku aromatiniu profiliu. Gėrimas ryškaus kvapo, kuriame išsiskiria migdolų, karamelės, tonka pupelės, pipirų, vanilės ir gardenijos natos. Ragaujant gėrimas šilkinis, sirupinis ir gaivus, jaučiami skrudinti migdolai, frangipanas (saldžiųjų migdolų skonio kremas), prinokę bananai, citrusai, kakava. Poskonis ilgas ir aliejingas, su lengvomis maraschino vyšnios, kavos, lazdyno riešuto, pušų sakų, imbierinio meduolio natomis, žolinėmis ir medžio, šiek tiek druskingomis užuominomis. Tuščia taurė lieka kvepėti migdolais, vyšniomis ir kvapiaisiais pipirais. Galima vartoti gryną, begalinėse kokteilių variacijose (Amaretto Sour, Roasted Mule), bei desertuose (tiramisu, affogato ir t.t.). Veganinis. Talpa 700 ml. Iš saulėtos Italijos. 

ADRIATICO Amaretto likerių istorija prasidėjo Apulijoje, unikalia architektūra garsėjančiame ir Adrijos jūros skalaujamame pietinės Italijos regione. Kompanijos logotipas ir butelio forma buvo įkvėpti dviejų Apulijos architektūros perlų: trulių ir 1240 m. Apulijoje karaliaus Frydricho II pastatytos Castel del Monte pilies. Pilis išsiskiria iš kitų savo aštuonkampe forma ir dabar saugoma UNESCO kaip “unikalus viduramžių karinės architektūros šedevras”. Adriatico Amaretto likerių recepto centre - migdolai. Likeriai gaminami iš rankomis skinamos, Apulijoje auginamos Filippo Cea IGP migdolų rūšies. Šie Amaretto likeriai labai universalūs, gali būti naudojami vieni ir begalėje įvairiausių kokteilių.



Nemokamas pristatymas
Užsakymams nuo 30 EUR
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant