Likeris Bombardino Bellabomba Marzadro 17° 1 litras
Likeris Bombardino Bellabomba Marzadro. Iš pieno, kiaušinių trynių ir romo. Gali būti vartojamas vėsus, bet jei norisi kažko ypatingo likeris gali būti pašildomas, papuošiamas grietinėle ir tamsia kakava. Puikiai dera prie ledų ar semifreddo desertų, gali būti naudojamas itin įdomių kokteilių gamyboje. Alk.:17%. Talpa: 1 litras. Saulėta Italija.
Kokteilio receptas:
30ml Likeris Bombardino Bellabomba Marzadro; puodelis Espresso kavos, plakta grietinėlė, nesaldintos kakavos milteliai. Pašildykite likerį, įpilkite espresso ir papuoškite geru kiekiu plaktos grietinėlės ir žiupsneliu nesaldintos kakavos miltelių.
45ml Likeris Bombardino Bellabomba Marzadro; 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus, 50ml šviežio pieno. Įpilkite likerį į blenderį su 5 ledo kubeliais, cukrumi ir pienu. Patiekite kokteilinėje taurėje.
45ml Likeris Bombardino Bellabomba Marzadro; 30ml Degtinė Black Cow Milk Vodka iš karvės pieno; 30ml Espresso kavos. Supilkite visus ingredientus į shaker’į, gerai suplakite ir įpilkite į dvigubą taurę kokteiliams. Taurės kraštą papuoškite kakavos milteliais, patiekite šaltą.Lazdyno riešutų ir kakavos kremas.
45ml Likeris Bombardino Bellabomba Marzadro (arba 22.5ml Kiaušinių likeris ir 22,5ml Romas Dark World‘s End Spiced); 7,5ml Likeris Amaro Sibilla Distilleria Varnelli; 45ml Espresso kavos.