Likeris Bombardino Bellabomba 17° 1 litras
Likeris Bombardino - Bellabomba. Iš pieno, kiaušinių trynių ir romo. Gali būti vartojamas vėsus, bet jei norisi kažko ypatingo likeris gali būti pašildomas, papuošiamas grietinėle ir tamsia kakava. Puikiai dera prie ledų ar semifreddo desertų, gali būti naudojamas itin įdomių kokteilių gamyboje. Distilleria Marzadro. Alk.:17%. Talpa: 1 litras. Saulėta Italija.
30 ml likerio, puodelis espresso, plakta grietinėlė, nesaldintos kakavos milteliai. Pašildykite likerį, įpilkite espresso ir papuoškite geru kiekiu plaktos grietinėlės ir žiupsneliu nesaldintos kakavos miltelių.
45 ml likerio, 3 a.š. cukraus, 50 ml šviežio pieno. Įpilkite likerį į blenderį su 5 ledo kubeliais, cukrumi ir pienu. Patiekite kokteilinėje taurėje.
45 ml likerio, 30 ml degtinė, 30 ml espresso. Supilkite visus ingredientus į shaker’į, gerai suplakite ir įpilkite į dvigubą taurę kokteiliams. Taurės kraštą papuoškite kakavos milteliais, patiekite šaltą.Lazdyno riešutų ir kakavos kremas.