Adriatico Amaretto Roasted Likeris 28° 700 ml
Adriatico Amaretto Roasted Likeris. Amaretto likeris iš skrudintų Filippo Cea IGP migdolų, augančių ir skinamų rankomis Apulijoje. Tik natūralūs ingredientai ir žiupsnis Adrijos jūros druskos. 50% mažiau cukraus lyginant su rinkoje esančiais Amaretto likeriais. Dominuoja kakavos, kavos, cinamono natos. Veganinis, be gliuteno. Alk. 28% tūr. Talpa 700 ml. Iš saulėtos Italijos.
ADRIATICO Amaretto istorija prasidėjo Apulijoje, unikalia architektūra garsėjančiame ir Adrijos jūros skalaujamame pietinės Italijos regione. Kompanijos logotipas ir butelio forma buvo įkvėpti dviejų Apulijos architektūros perlų: trulių ir 1240 m. Apulijoje karaliaus Frydricho II pastatytos Castel del Monte pilies. Pilis išsiskiria iš kitų savo aštuonkampe forma ir dabar saugoma UNESCO kaip “unikalus viduramžių karinės architektūros šedevras”. Adriatico Amaretto likerių recepto centre - migdolai. Likeriai gaminami iš rankomis skinamos, Apulijoje auginamos Filippo Cea IGP migdolų rūšies. Šie Amaretto likeriai labai universalūs, gali būti naudojami vieni ir begalėje įvairiausių kokteilių.
Kokteilio receptas:
45ml Adriatico Amaretto Roasted Likeris; 30ml Vermutas Rosso Ulrich Marolo; 10ml Laimo sultys; Truputi druskos; Truputi gazuoto vandens.
50ml Adriatico Amaretto Roasted Likeris; 50ml Šviežiai spaustos apelsinų sultys; 40ml Gazuoto vandens; Apelsino skiltelė.
40ml Adriatico Amaretto Roasted Likeris; 30ml Mazzetti Grappa Barricata 3.0; 20ml Raudonas vermutas Cappelletti Vermouth Rouge.
50ml Adriatico Amaretto Roasted Likeris; 100 ml Andrea Biasiotto Prosecco Millesimato Brut DOC vynas; Truputi toniko.
30ml Adriatico Amaretto Roasted Likeris; 30ml Džinas The Authentic Rural Gil Gin; 30ml Likeris Gajardo Bitter Radicale Extra.
30ml Adriatico Amaretto Roasted Likeris; 30ml Berta Villa Prato Grappa Invecchiata.
40ml Adriatico Amaretto Roasted Likeris; 40ml Brendis Mazzetti brandintas 12 metų.