Gurmaniškas rinkinys: 12 metų brandintas brendis, šokoladas, kaštainių kremas, magiškos vyšnios, traškučiai, dešrelės, paštetas, saldainiai
Gourmet produktų rinkinys: dovanų dėžutė su kaspinu, 12 metų ąžuolo statinėse brandintas brendis, šokoladas su imbieru, kaštainių kremas, vyšnios vyšnių brendyje, viso grūdo traškučiai, kraujinės dešros paštetas, chorizo dešrelės sidre ir mėtiniai guminukai.
***Brendis Mazzetti brandintas 12 metų. Pradėjus brendžio gamybą Mazzetti distilerijoje buvo numanyta, kad norimam gėrimo švelnumui pasiekti reikia itin daug laiko, tad mėnesių skaičius metuose virto ištisais 12-ka brandinimo puikiausiame medyje metų. 8 metus gėrimas buvo brandintas 120 hektolitrų aąžuolo statinėse, po to dar 4 metus prancūziškose statinaitėse. Buvo sukurtas gėrimas su ryškia, turtinga aromatų puokšte, tapęs tarsi “tiltu” tarp jaunų ir ilgiau brandintų vyno akvavitų. Uodžiant šį švelnios gintaro spalvos gėrimą jaučiamos gėlinės ir pikantiškos natos, bei gaivių vasaros vaisių užuominos. Ragaujant galima pajausti brandinimo metams bėgant atsiradusias vanilės natas ir tuo pačiu išlaikytą gaivumą, šviežių vasaros vaisių (slyvų, persikų), medaus užuominas, ryškų alkoholyje mirkytų razinų ir slyvų marmelado aromatą. Gėrimas puikiai dera su tamsiu šokoladu. Alk.:40%. Talpa:700ml. Mazzetti d’Altavilla iš Italijos, Pjemonto regiono.
***Pastiglie Leone – Girnomis maltas šokoladas su imbieru. Pastiglie Leone yra vienas iš keleto gamintojų Italijoje, kurie patys skrudina kakavos pupeles, taip suteikdami savo šokoladui autentiškų natų, išskiriančių jį iš kitų gamintojų. Grezzo Leone šokoladas gaminamas ne spaudžiant kakavos pupeles plieno cilindrais, o kaip 18 amžiuje naudojant akmenines girnas - taip išlaikant intensyvų kakavos pupelių kvapą. Galimi paviršiaus nelygumai ir švelni grūdėta tekstūra daro šį šokoladą išskirtiniu. Nerafinuotas šokoldas: netobulos išvaizdos, bet autentiškas. Šis tamsusis šokoladas, pasižymintis gaiviu imbiero aromatu. Šokoladas pagamintas iš vos kelių ingredientų, tokių kaip rinkintinės kakavos pupelės, cukranendrių cukrus, imbiero milteliai (2,5%) ir Madagaskaro vanilės pupelės. Nėra kakavos sviesto ir sojos lecitino. Be gliuteno. Svoris 40g. Iš saulėtos Italijos.
***Kaštainių kremas. Švelnus kremas iš Toskanos kalvose augančių kaštainių. Puikiai tinka ant skrudintos duonos, krekerių ar mėgstamų sausainių. Be jokių cheminių priedų. 370 g. Iš saulėtos Italijos, Toskanos regiono.
***Vyšnios su vyšnių brendžiu. Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse. Mūsų vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes. Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija. Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui. Remdamiesi savo filosofija – geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. Talpa: 135 g. Alk.:19%. Iš Italijos, Pjemonto regiono.
***Viso grūdo traškučiai. Traškūs ir skanūs viso grūdo traškučiai iš aukščiausios kokybės ingredientų. Tinka alkiui malšinti ir prie pačių įvairiausių patiekalų. Svoris 150 g. Lecci della Torre iš saulėtos Italijos.
***Mažos chorizo dešrelės sidre. Tradiciniu būdu pagamintos chorizo dešrelės Asturijos sidre. Sudėtinės dalys: chorizo (65%)(kiauliena, paprika, druska ir česnakai), natūralus sidras (35%). Yra sulfitų. Yra alkoholio – nerekomenduojama besilaukiančioms ir maitinančioms, bei vaikams. Be konservantų ir dažiklių. Paruoštas vartoti produktas. Prieš vartojant rekomenduojama pašildyti mikrobangų krosnelėje ar ant mažos ugnies keptuvėje. Svoris 265g. Iš saulėtos Ispanijos.
***Kraujinės dešros paštetas, pagamintas iš kiaulienos ir daržovių. Galima vartoti vieną su duona arba pagardinti makaronų, daržovių ir mėsos patiekalus. Tinka prie canapés, blynų, kiaušinienės (Scrambled eggs). Sudėtinės dalys: svogūnai, porai, kraujas, sviestas, druska, prieskoniai. Svoris 195g. Iš saulėtos Ispanijos.
***Gaiviai šaldantys, intensyvaus mentolio aromato guminukai. Malonų skonį ir šaldantį poveikį suteikia kruopščiai atrinktų žolelių esencijų ir didelės koncentracijos aromatinių augalų ekstraktų derinys. Guminukuose nėra krakmolo ir gyvulinės kilmės želatinos - tik 100% augalinio pluošto Kordofano gumiarabikas, išgaunamas iš akacijų. Be gliuteno, dirbtinių dažiklių, nėra jokių pieno ir riešutų pėdsakų. Svoris: 42 g. Iš saulėtos Italijos.