Gurmaniškos dovanos: brandinta grappa, limoncello likeris, vynuogių sultys, šokoladas ir kaštainių kremas

Užsakant rinkinius maišeliuose Vilniaus mieste, pilnai sukomplektuotus juos galima atsiimti Grapperijoje, Užupio g. 30, Vilniuje. Užsakant rinkinius maišeliuose su siuntimu Vilniuje ar į kitus miestus, užsakyti produktai bus saugiai supakuoti transportavimui skirtose dėžėse. Dovanų maišelis bus įdėtas šalia produktų, kad galėtumėte supakuoti patys. Jei norite kitam asmeniui siųsti jau supakuotą rinkinį, siūlome rinkinius dovanų dėžutėse.

Gourmet produktų rinkinys: dovanų maišelis, 100% natūralios putojančios baltųjų vynuogių sultys, brandinta grappa Sibona Madeira, limoncello likeris, kaštainių kremas ir šokoladas su imbieru.

***Ideali pamaina nealkoholiniam vynui! Putojančios, 100% natūralios baltųjų vynuogių sultys. Be alkoholio, be pridėtinio cukraus, konservantų, dažiklių. Neskiestos vandeniu. Anglies dioksidas iš natūralių fermentacijos procesų. Vynuogių veislės: Trebbiano ir Malvasia. Talpa: 750 ml. Iš saulėtos Italijos.

***Grapa Riserva Sibona brandinta mažiausiai 2 metus ąžuolo ir papildomai dar mažiausiai 2 metus Madeiros vyno statinėse. Vynuogių rūšys: Moscato. Turtinga ir elegantiška. Vaisinė aromatų puokštė su gėliniu poskoniu. Alk.:44%. Talpa: 200ml.  Iš Italijos, Pjemonto regiono.

***Limoncello likeris iš Amalfi pakrantės. Į šios Limoncello sudėtį nededama jokių dirbtinių dažiklių ar skonių. Sudėtis: citrinų žievelės, vanduo, cukrus, alkoholis. Suvartojamų citrinų kiekis: 400 g/lt. Talpa: 200ml. Alk.: 30%. 

***Kaštainių kremas. Švelnus kremas iš Toskanos kalvose augančių kaštainių. Puikiai tinka ant skrudintos duonos, krekerių ar mėgstamų sausainių. Be jokių cheminių priedų. 370 g. Iš saulėtos Italijos, Toskanos regiono.

***Pastiglie Leone – Girnomis maltas šokoladas su imbieru. Pastiglie Leone yra vienas iš keleto gamintojų Italijoje, kurie patys skrudina kakavos pupeles, taip suteikdami savo šokoladui autentiškų natų, išskiriančių jį iš kitų gamintojų. Grezzo Leone šokoladas gaminamas ne spaudžiant kakavos pupeles plieno cilindrais, o kaip 18 amžiuje naudojant akmenines girnas - taip išlaikant intensyvų kakavos pupelių kvapą. Galimi paviršiaus nelygumai ir švelni grūdėta tekstūra daro šį šokoladą išskirtiniu. Nerafinuotas šokoldas: netobulos išvaizdos, bet autentiškas. Šis tamsusis šokoladas, pasižymintis gaiviu imbiero aromatu. Šokoladas pagamintas iš vos kelių ingredientų, tokių kaip rinkintinės kakavos pupelės, cukranendrių cukrus, imbiero milteliai (2,5%) ir Madagaskaro vanilės pupelės. Nėra kakavos sviesto ir sojos lecitino. Be gliuteno. Svoris 40g. Iš saulėtos Italijos.



Nemokamas pristatymas
Užsakymams nuo 30 EUR
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant