• Titulinis
  • Gurmaniški produktai
  • Gurmaniškos dovanos: Prosecco vynas, abrikosų likeris, cantuccini sausainiai, šokoladas su imbieru ir magiškos vyšnios
Gurmaniškos dovanos: Prosecco vynas, abrikosų likeris, cantuccini sausainiai, šokoladas su imbieru ir magiškos vyšnios

Užsakant rinkinius maišeliuose Vilniaus mieste, pilnai sukomplektuotus juos galima atsiimti Grapperijoje, Užupio g. 30, Vilniuje. Užsakant rinkinius maišeliuose su siuntimu Vilniuje ar į kitus miestus, užsakyti produktai bus saugiai supakuoti transportavimui skirtose dėžėse. Dovanų maišelis bus įdėtas šalia produktų, kad galėtumėte supakuoti patys. Jei norite kitam asmeniui siųsti jau supakuotą rinkinį, siūlome rinkinius dovanų dėžutėse.

Gourmet produktų rinkinys: dovanų maišelis, Prosecco Spumante Brut Millesimato vynas, abrikosų likeris, cantuccini sausainiai su pistacijomis iš Toskanos, šokoladas su imbieru ir vyšnios vyšnių brendyje.

***Prosecco Spumante Doc Brut Andrea Biasiotto Millesimato. Kvapas: intensyvus ir atviras, su švelniomis, aromatingomis gėlinėmis bei vaisinėmis obuolio, banano ir persiko natomis. Skonis: lengvai saldus, bet ne cukringas (cukraus likučiai 10 gr./l), gaivus ir švelnus, su maloniu ir išraiškingu poskoniu. Išrinktas geriausiu Prosecco DOC Italijoje Luca Maroni 2016, 2017 ir 2018 m. gide “Annuario dei migliori vini italiani”. 750 ml.

***Abrikosų likeris. Šilkinės tekstūros Massenez abrikosų likeris tiek spalva, tiek skoniu primena šviežų, ką tik nuskintą prinokusį abrikosą. Kvapas vaisiškas, saldus, stiprus. Skonis, kaip ir kvapas - ryškus, vaisiškas, saldus su pabaigoje šiek tiek jaučiama rūgštele. Galima vartoti vieną su ledukais, kokteiliuose, vaisių salotose ar šerbetui. Alk.: 25%. Talpa: 700 ml.

***Cantuccini sausainiai su pistacijomis. Skani tradicinių cantuccini interpretacija: vietoje migdolų šiame recepte naudojamos pistacijos. Pagal senasias tradicijas siūloma ragauti su desertiniu vynu. Svoris 180g. Iš saulėtos Italijos.

***Pastiglie Leone – Girnomis maltas šokoladas su imbieru. Pastiglie Leone yra vienas iš keleto gamintojų Italijoje, kurie patys skrudina kakavos pupeles, taip suteikdami savo šokoladui autentiškų natų, išskiriančių jį iš kitų gamintojų. Grezzo Leone šokoladas gaminamas ne spaudžiant kakavos pupeles plieno cilindrais, o kaip 18 amžiuje naudojant akmenines girnas - taip išlaikant intensyvų kakavos pupelių kvapą. Galimi paviršiaus nelygumai ir švelni grūdėta tekstūra daro šį šokoladą išskirtiniu. Nerafinuotas šokoldas: netobulos išvaizdos, bet autentiškas. Šis tamsusis šokoladas, pasižymintis gaiviu imbiero aromatu. Šokoladas pagamintas iš vos kelių ingredientų, tokių kaip rinkintinės kakavos pupelės, cukranendrių cukrus, imbiero milteliai (2,5%) ir Madagaskaro vanilės pupelės. Nėra kakavos sviesto ir sojos lecitino. Be gliuteno. Svoris 40g. Iš saulėtos Italijos.

***Vyšnios su vyšnių brendžiu. Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse. Mūsų vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes. Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija. Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui. Remdamiesi savo filosofija – geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. Talpa: 135 g. Alk.:19%. Iš Italijos, Pjemonto regiono.



Nemokamas pristatymas
Užsakymams nuo 30 EUR
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant