Apelsinų marmeladas su žievelėmis, pagamintas iš Toskanos apelsinų 370 g.

Apelsinų marmeladas su žievelėmis, pagamintas iš Toskanos apelsinų. Puikiai tinka pusryčiams ar kaip užkandis. Be jokių cheminių priedų. 370 g.  Iš saulėtos Italijos, Toskanos regiono.

1928 m. jaunieji broliai Chiaverini už Florencijos miesto sienų nusprendė įkurti mažą verslą marmeladų ir uogienių gamybai. Iš rinktinių vietinių ūkinininkų vaisių pagamintos uogienės buvo sudedamos į medinius konteineriukus ir pintuose krepšiuose dviračiais gabenamos į miesto parduotuves, kur buvo sveriamos ir pardavinėjamos pagal svorį riebalams atspariame popieriuje. Daug pakeitimų įvyko per šiuos beveik 100 metų, bet produktų kokybė, receptai perduodami iš kartos į kartą ir skonis išliko tie patys. Modernizuodama gamybos įrangą Chiaverini kompanija išlaikė savo vertybes, aukštinančias tradicijas, aistrą kokybei ir kruopščiausiai atrinktiems ingredientams.



Nemokamas pristatymas
Užsakymams nuo 30 EUR
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant