Likeris Mr. Three & Bros Falernum 17° 500ml

Likeris Mr. Three & Bros Falernum. Falernum buvo sukurtas 19 a. Barbadose iš romų, vaisių ir vietinių prieskonių, ir buvo skirtas gerti su ledu ar sušvelninti to laikmečio romams. Maždaug prohibicijos periodu Karibuose Ernest Raymond Beaumont Gantt, geriau žinomas kaip Don The Beachcomber, kuris sukūrė Tiki konceptą, pradėjo savo gėrimuose naudoti Falernum. Prohibicijai pasibaigus ir Dan grįžus namo, jo Tiki miksologija buvo labai sėkminga, tuo pačiu sėkmingas buvo ir Falernum. Dabar Edoardo Nono ir Rita&Cocktails komanda Milane kartu su Memfi Baracco iš Compagnia dei Caraibi po daugybės metų eksperimentavimo sukūrė Falernum, nepraradusį savo pirminių savybių. Kartu su Edoardo meistriškumu šį Falernum kūrė baltas Karibų romas, demerara, imbieras, prieskoniai, kartūs migdolai, laimai ir citrinos, bei cukrus. Drumstos geltonos spalvos gėrimas, kuriame dominuoja citrusų kvapai ir kvapnios karčiųjų migdolų natos, o patiekus su ledu nustebina intensyvus gvazdikėlių aromatas. Skonis aiškus ir stiprus, saldus, šilkinis, ryškūs prieskoniniai aromatai, gvazdikėlių natos. Poskonyje jaučiami kartieji migdolai, citrina ir pikantiškas imbieras. Miksologijoje gėrimas unviersalus, kaip chameleonas. Nepamainomas su Tiki, stebinantis kombinacijose su biteriais ir citrusų distiliatais. Suteikia gaivumo ir kvapnią imbiero užuominą kiekvienam gėrimui. Alk. 17% tūr. Talpa 500ml. Iš saulėtos Italijos.

MIXOLOGY

It goes along quite nicely with bitters, vermouth, and herbals bitters. It's perfect if used to bring the spiced touch to some classic recipes - either with citrus or not. You should try it also with ginger ale and a lime splash for a long, delicate and low ABV drink. 

RECIPES 

GINGER HEAD

20 Falernum Mr Three and Bros

20 mastiha

20 gin

45 bitter

Dash rose water

T / Build on the rocks

G / candied ginger

G / old fashioned glass

 

MARIPOSA

10 maraschino

10 agave 2 a 1

15 Falernum Mr Three and Bros

15 rumfire or overproof Jamaica

30 verjus

30 mezcal

T / Stir and ice chunk

G / shiso leave

G / old fashioned glass

 

MR THREE DAIQUIRI

10 sugar

25 lime

15 Falernum Mr Three and Bros

60 white rhum

T / Shake and strain

G / lime

G / cocktail cup

 

CLOUDY NAIL

50 scotch single malt

20 Drambuie

15 Falernum Mr Three and Bros

T / Stir

G / lemon peel

G / Old fashioned glass and ice chunk

 

FLOREAL

15 Mr Three and Bros Falernum

15 verjus

15 bergamott Italicus

15 lemongrass cordial

T / Shake and strain

Top Franciacorta wine

G / bridal veil flowers

G / Champagne glass or tasting glass

 

GINGER ESPRESSO MARTINI

10 sugar

10 coffee liqeur

20 Mr Three and Bros Falernum

40 dark rhum

Espresso

T / Shake and strain

G / coffee beans

G / cocktail cup

 

TROPICOLA

45 Mr Three and Bros Falernum

15 lime

5  vanilla syrup

15 passion juice no suger added

15 rhubarb

Top Coca Cola

T / Shake and strain

G / 1/4 passion fruit + chilly

G / high tumbler

 

ELIXIR #1

25 Mr Three and Bros Falernum

25 Amaro

25 red vermouth

25 bitter

T / Build on the rocks

G / orange peel

G / Old fashioned glass

 

VADA VIA IL MULO

45 ml Mr Three and Bros Falernum

120 ml ginger ale Fever Three

T / Builded

G / lime shell and peychaud bitters dashes

G / Highball on the rocks

 

DIGESTIVO ANTONELLO

30 ml Mr Three and Bros Falernum

20 ml orgeat

20 ml Fernet

T / builded

G / lime slice squeezed

G / Top soda, highball builded 

DRINKING FALERNUM MR THREE AND BROS AND USING IT IN MIXOLOGY

Falernum Mr Three must be considered as a ginger liquor.

The rhum alchoolic base shapes and influences the major characteristics and in particular the overproof rhum from Barbados, Plantation traditional dark, gives its mark.

We suggest to drink it fresh from the fridge, served nude or with some ice cubes. The ice will help in amplifying the bitter notes: better to notice this when you'll be using it for drinks. Even the citric components are quite evident, so it will be better to reduce the quantity of lime and lemon whenever you'd like to twist a classic recipe. 

Popular and easy combinations:

Falernum / bitters = 65% / 35 % on the rocks and lime peel

It is extreamely versatile so you can seriously try it with a little bit of everything, for example even with Italian grappa, it tastes delicious!



Nemokamas pristatymas
Užsakymams nuo 30 EUR
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant