Grappa Marolo di Barolo 10 metų brandinta šerio statinėse 47° 700 ml. Pagaminta 1635 buteliai.
Grappa Marolo di Barolo brandinta šerio statinėse. Tai ilgalaikių distilerijos komandos pastangų, ragavimo ir eksperimentų vaisius. Svarbiausia – tai yra distilerijos atsidavimo ilgam brandinimui ir nuolatiniam siekiui kurti inovatyvias grapas rezultatas.
“Idėja naudoti šerio statines atkeliavo iš viskių pasaulio”, pasakoja Lorenzo Marolo. “Tikime mūsų Barolo grapos galia elegantišku ir kompleksišku būdu skleistis, neprarandant savo identiteto ilsintis medžio statinėje. Mūsų tikslu išlieka kurti grapas, ypatingu būdu atskleidžiančias žemės išskirtinumą.”
Supilta į statines 2012 m. naujoji Marolo grapa pradėjo savo ilgą kelionę. Ji buvo 10 metų brandinta ispaniškose statinėse, kuriose anksčiau laikytas Oloroso šeris, sausas ir ryškus stiprusis vynas, kuriame mažai liekamojo cukraus ir jaučiamos džiovintų vaisių natos. Tai reta grapa, skirta meditacijai. Šerio statinė žada stiprius pojūčius. Ypatinga Barolo grapos versija, siekianti pakelti kokybės standartą, praplėsti ragavimo ir derinimo horizontus. Pagauna nuo pirmo gurkšnio, palaipsniui skleidžiasi šiltais, šilkiniais pojūčiais. Kompleksiškoje ir užkabinančioje barolo grapoje, brandintoje šerio statinėse, meistriškai subalansuojama barolo jėga ir neapsakomas švelnumas. Tamsių vaisių natos maišosi su prieskoniais, džiovintų vaisių aromatai persipina su šokolado ir tabako.
Grapa puikiai tinka meditacijai arba maisto pabaigoje, dera su džiovintais vaisiais, šokoladu ir brandintais sūriais. Prinokusių raudonųjų vaisių natos kviečia ja mėgautis su geru cigaru.
Grapa ilsisi ypatingoje prabangoje: dekanterio stiliaus auksu dekoruotame butelyje, lakuotoje ąžuolinėje dėžėje, taip pat dekoruotoje auksu. Prabangus produktas tikriems entuziastams. Vynuogių veislė: Nebbiolo iš Barolo. Alk. 47%. Talpa 700ml. Italija, Pjemonto regionas.