GOURMET DOVANŲ RINKINIAI Prosecco vynas, cantuccini, šokoladas, figų ir migdolų džemas, traškučiai, baskų paštetas, melionų užtepėlė
GOURMET DOVANŲ RINKINIAI graži dovanų dėžutė su kaspinu, Prosecco vynas, cantucini sausainiai su pistacijomis, šokoladas su romu, figų ir migdolų džemas, česnakų pasta, viso grūdo traškučiai, baskų paštetas ir melionų užtepėlė su kumpiu.
***Prosecco Spumante Doc Andrea Biasiotto Millesimato Brut. Intensyvus ir atviras vynas su švelniomis, aromatingomis gėlinėmis bei vaisinėmis obuolio, banano ir persiko natomis. Lengvai saldus, bet ne cukringas (cukraus likučiai 10 gr./l), gaivus ir švelnus, su maloniu ir išraiškingu poskoniu. Išrinktas geriausiu Prosecco DOC Italijoje Luca Maroni 2016, 2017 ir 2018 m. gide “Annuario dei migliori vini italiani”. 2020 metais USA Wine Ratings: tarp visų dalyvavusių Prosecco kategorijoje Andrea Biasiotto Prosecco buvo pats geriausias. Talpa: 750 ml. Alk.: 11.5%.
***Cantuccini sausainiai su pistacijomis. Skani tradicinių cantuccini interpretacija: vietoje migdolų šiame recepte naudojamos pistacijos. Pagal senasias tradicijas siūloma ragauti su desertiniu vynu. Svoris 180g. Iš saulėtos Italijos.
***Tamsusis šokoladas su romu. 70% kakavos, girnomis maltas. Viskas Pastiglie Leone šokolado fabrike kvepia senove. Šokoladą čia gamina 20 a. pradžios mašinos, kurios, nepaisydamos šiuolaikinės gamybos logikos, gamina šokoladą labai lėtai. Valandų valandas akmeninėmis plokštėmis skleisdamos vadinamąją „šokolado muziką“ jos leidžia jo aromatui vingiuoti per visą pastatą. Pastiglie Leone yra viena iš nedaugelio įmonių Italijoje, kurie patys skrudina kakavos pupeles ir taip suteikia šokoladui savo išskirtinį skonį. Šokoladas čia gaminamas kaip 18 a., naudojant tik akmenines plokštes. Kakavos pupelės, nevarginamos plieninių cilindrų, išlaiko kvapo ir skonio intensyvumą. Marga šokolado išvaizda ir grūdėtumas yra vertingi ir išskirtiniai šio produkto bruožai. Vos keli ingredientai: skrudintos kakavos pupelės, cukranendrių cukrus, aromatai ir Madagaskaro vanilės ankštys. Be gliuteno. Gali būti pieno, sojos ir riešutų pėdsakų. Svoris: 70g. Iš saulėtos Italijos, Pjemonto regiono.
***Figų džemas su migdolais. Tirštas, saldus džemas puikiai tinka pusryčių skrebučiams ar naminiam pyragui. Be jokių cheminių priedų. Be gliuteno. 370 g. Iš saulėtos Italijos, Toskanos regiono.
***Viso grūdo traškučiai. Traškūs ir skanūs viso grūdo traškučiai iš aukščiausios kokybės ingredientų. Tinka alkiui malšinti ir prie pačių įvairiausių patiekalų. Svoris 150 g. Lecci della Torre iš saulėtos Italijos.
***Česnakų pasta (tyrė/užtepėlė). Pagamintas pagal autentišką itališką receptą. Pastoje išlaikytas ryškus ir unikalus česnako kvapas ir skonis. Galima vartoti visur, kur naudojamas česnakas – česnakinei duonai, padažams, keptos mėsos patiekalams, troškiniams, brusketoms gardinti. Ingredientai: česnakas (55% Italijos/Ispanijos kilmės), saulėgrąžų aliejus, druska, konservantas E224. Yra sulfitų. Be gliuteno. Pagaminta fabrike, kur naudojami riešutai ir sūris. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 4 savaites. Svoris 90 gr. Iš saulėtos Italijos.
***Baskų paštetas. Pagal tradicinius receptus iš šviežių ingredientų tikrų mėsos meistrų pagamintas aukščiausios kokybės produktas. Svoris 195g. Iš saulėtos Ispanijos.
***Mareterra melionų užtepėlė su kumpiu yra aukščiausios kokybės produktas. Ryškaus skonio ir malonios tekstūros paštetas gali būti puikiu užkandžiu, ypač tobulai tinkančiu šiltajam sezonui. Sudėtyje nėra jokių konservantų ir dirbtinų priedų. Be laktozės ir gliuteno. 106 ml. Iš saulėtos Ispanijos.
Mareterra – tai skonis, malonumas ir išskirtinumas indelyje. Tobulumas pasiekiamas į geriausias rankas patenkant geriausiai žaliavai. Išskirtiniai Galicijos delikatesai gaminami rankomis ir naudojant tik natūralius ingredientus, be konservantų ir dirbtinių priedų, be gliuteno ir laktozės.